Om oss

Johan Arnmarker, fotograf med passion för människor och natur

Jag har fotograferat i över fyrtio år! Passionen är porträtt och naturfoto, men jag tar de flesta typer av bilder, som produktfoto, gruppbilder, eventfoto och miljöbilder, drönarbilder och även filmproduktion. Jag är mångsidig och lyssnar in vad du vill ha! Jag har lång erfarenhet från den grafiska branschen inom bildproduktion.

E-mail: johan@bildfeeling.se

Marie Althoff, coach och naturnisse

Jag är gammal sjuksköterska och lärare med mycket psykologi i bagaget. Jag har arbetat många år med läkemedelsutveckling, och är väl förtrogen med miljön på ett affärsdrivande företag. Numera är jag vägledningscoach och vill få människor att återknyta till naturen, eftersom både den och vi mår bra av det.

E-mail: marie@bildfeeling.se

Bildfeeling mission

Må bra!

Vi vill bidra till att människor hittar kontakt med naturen för att må bättre. Forskning visar det som många av oss redan känner på oss – att vi har starka band till djur och natur, och behöver kontakten för att må bra.

Vi tar in naturen där människor befinner sig i sin vardag. Bilder med natur har visat sig ha positiv effekt på stress, välbefinnande ökar liksom fokus och arbetsprestation.

Det finns många sätt som man kan göra detta på, och vi lyssnar gärna in dina idéer.

 

Grenverk

Gör det enkelt!

Nästan lika stor mission som att få människor att må bra, är att förenkla tillvaron för våra kunder. Vi är öppna för alla projekt och samarbeten med naturkontakt och/eller bilden i fokus. Vi har ett stort nätverk som vi tar hjälp av för att åstadkomma det just du vill ha, också det som inte finns med på vår hemsida. Dessutom är vi lätta att ha att göra med, vi tycker att saker ska vara enkelt!

Stilla vattendrag