Om oss

Johan Arnmarker, fotograf med passion för naturen

Jag har fotograferat i över fyrtio år! Passionen är naturfoto, men jag tar de flesta typer av bilder, som produktfoto, porträtt, gruppbilder, eventfoto och miljöbilder, drönarbilder och även filmklipp för hemsidan eller nätet till exempel. Jag är mångsidig och lyssnar in vad du vill ha! Jag har lång erfarenhet från den grafiska branschen inom bildproduktion, och kan redigera dina bilder och förbereder bilder för tryck, till exempel för skyltar.

E-mail: johan@bildfeeling.se

Marie Althoff, diplomerad coach med stor kunskap om människor

Jag har ett förflutet som sjuksköterska och är pedagog med mycket psykologi i bagaget. Jag har arbetat många år med läkemedelsutveckling, och är väl förtrogen med miljön på ett affärsdrivande företag. Numera är jag vägledningscoach och jobbar med att utveckla och fördjupa vår kunskap om människans koppling till naturen, och hur vi kan använda det för att minska stress och öka välbefinnande

E-mail: marie@bildfeeling.se

Bildfeeling mission

Må bra!

Vi vill bidra till att människor hittar kontakt med naturen för att må bättre. Forskning visar det som många av oss redan känner på oss – att vi har starka band till djur och natur, och behöver kontakten för att må bra.

Vi tar in naturen där människor befinner sig i sin vardag. Bilder med natur har visat sig ha positiv effekt på stress, välbefinnande ökar liksom fokus och arbetsprestation.

Framöver kommer vi också bland annat att anordna fotokurser! Tanken är att hjälpa människor som känner sig stressade att på ett lättsamt och roligt sätt hitta sin kraftkälla i naturen och samtidigt få verktyg att hantera sin stress, och kanske också hitta en ny hobby!

–Och det kommer säkert mer…

Grenverk

Gör det enkelt!

Nästan lika stor mission som att få människor att må bra, är att förenkla tillvaron för våra kunder vad gäller bilder och bildhantering. Vi försöker också efter bästa förmåga att tillmötesgå om du behöver något annat inom området än det vi listat här. Dessutom är vi lätta att ha att göra med, vi tycker att saker ska vara enkelt!

Stilla vattendrag
Rumi

Vår huspoet

Vi har en tredje medarbetare på Bildfeeling som vi uppskattar just för hans förmåga att skapa rätt stämning: Den persiske poeten Jalal al-din Rumi, som levde i Turkiet på 1200-talet. Han är en inspirationskälla för många människor än i dag. Det ryktas att Hollywood håller på att spela in en film om honom… Vill du läsa mer om honom, så titta här .

Rumi kommer att dela med sig av sina vackra citat på vår hemsida, och i våra blogginlägg, och vi hoppas att han skapar lite rum för eftertanke!