Om oss

Johan Arnmarker, fotograf med passion för naturen

Jag har fotograferat i över fyrtio år! Passionen är naturfoto, men jag tar de flesta typer av bilder, som produktfoto, porträtt, gruppbilder, eventfoto och miljöbilder, drönarbilder och även filmklipp för hemsidan eller nätet till exempel. Jag är mångsidig och lyssnar in vad du vill ha! Jag har lång erfarenhet från den grafiska branschen inom bildproduktion, och kan redigera dina bilder och förbereder bilder för tryck, till exempel för skyltar.

E-mail: johan@bildfeeling.se

Marie Althoff, coach och naturnisse

Jag är gammal sjuksköterska och lärare med mycket psykologi i bagaget. Jag har arbetat många år med läkemedelsutveckling, och är väl förtrogen med miljön på ett affärsdrivande företag. Numera är jag vägledningscoach och vill få människor att återknyta till naturen, eftersom både den och vi mår bra av det.

E-mail: marie@bildfeeling.se

Bildfeeling mission

Må bra!

Vi vill bidra till att människor hittar kontakt med naturen för att må bättre. Forskning visar det som många av oss redan känner på oss – att vi har starka band till djur och natur, och behöver kontakten för att må bra.

Vi tar in naturen där människor befinner sig i sin vardag. Bilder med natur har visat sig ha positiv effekt på stress, välbefinnande ökar liksom fokus och arbetsprestation.

Det finns många sätt som man kan göra detta på, och vi lyssnar gärna in dina idéer.

 

Grenverk

Gör det enkelt!

Nästan lika stor mission som att få människor att må bra, är att förenkla tillvaron för våra kunder. Vi är öppna för alla projekt och samarbeten med naturkontakt och/eller bilden i fokus. Vi har ett stort nätverk som vi tar hjälp av för att åstadkomma det just du vill ha, också det som inte finns med på vår hemsida. Dessutom är vi lätta att ha att göra med, vi tycker att saker ska vara enkelt!

Stilla vattendrag
Rumi

Vår huspoet

Vi har en tredje medarbetare på Bildfeeling som vi uppskattar just för hans förmåga att skapa rätt stämning: Den persiske poeten Jalal al-din Rumi, som levde i Turkiet på 1200-talet. Han är en inspirationskälla för många människor än i dag. Det ryktas att Hollywood håller på att spela in en film om honom… Vill du läsa mer om honom, så titta här .

Rumi kommer att dela med sig av sina vackra citat på vår hemsida, och i våra blogginlägg, och vi hoppas att han skapar lite rum för eftertanke!