Tavlor

ECO-board

 

ECO-Board består av nästan 100% återvunnen papp.
Det är ett lätt och stabilt material som kan skäras till och byggas upp på alla tänkbara sätt. Både stort (t.ex. mässmontrar) som smått, vi gör det ni vill ha.

Den kan med fördel sättas upp i taket, t.ex. hos tandläkaren, eller på väggen vid kontorsplatser med mindre plats. Man kan hänga en rad med bilder i en korridor, eller göra en tavelvägg. De kan hängas med krokar eller kardborre, beroende på placering, eller kanske i en ram, och kan lätt bytas ut efter humör och årstid.

Vid beställning av en hel skiva ECO-board, (1,20 x 2,40 m) så kan vi trycka och skära ut olika bilder i olika storlekar efter önskemål.

Lugn på ytan
canvastavla montering

Pris för en hel skiva ECO-board (1,20 x 2,40 m): 10 000 kr (12500 kr inkl. moms).

För andra beställningar, be om offert.

 

Be om förslag, eller använd egen bild.

Bomullscanvas

 

Standardstorlek 50×70 cm, duk i 100 % bomull med matt yta och fin struktur, uppspänd på en 16 mm tjock kilram. Häng enstaka på en liten plats,eller kombinera flera och fyll en hel vägg med fantastiska bilder! Beroende på bild och hur den ska hängas, så kan motivet gå runt kanten på ramen, eller ha en vit eller svart kant. Vi löser det i samband med beställning. Vi kan ordna en ram också.

canvastavla montering

Pris per styck 2500 kr (3125 kr inkl. moms).

 

Be om förslag, eller använd egen bild.

Vill du ha en annan storlek så kan vi förstås ordna det!

Kostnad för frakt tillkommer.