Våra tjänster

Fotograf Mölnlycke Göteborg Borås

med över 40 års erfarenhet, min passion är människor och natur.

Pris: 1600 kr/tim

(2000 kr inkl. moms),

minidebitering 3 timmar.

I priset räknas det in tid för förberedelser inför fotografering, och efterarbete av bildmaterialet.
Ev. milersättning tillkommer.

Produktbilder

Jag tar de bilder du behöver av dina produkter, till din hemsida eller för dina utskick. Tillsammans kommer vi fram till hur du vill att dina produkter ska synas. Du får bilderna som högupplösta bildfiler, och jag kan även leverera printade bilder mot en extra kostnad.

Personalbilder

Jag tar med mig min bärbara fotostudio till ditt företag och tar bilder på dina anställda. Jag är mån om att alla ska känna sig bekväma framför kameran, och att bilderna ska bli riktigt bra! Alla får fem olika bilder som högupplösta bildfiler. Jag kan också ordna printade bilder till en extra kostnad.

Porträtt

Du är välkommen till oss för porträttfotografering, eller så kan jag komma till den plats du önskar, utomhus, eller inomhus. Jag är mån om att du ska känna dig avslappnad framför kameran, och är noga med detaljerna. Du får minst åtta bilder skickade till dig som högupplösta bildfiler. Jag kan printa dem i valfri storlek och på valfritt material mot en extra kostnad.

Miljöbilder

Vill du ha fina bilder av era omgivningar på ditt kontor, eller bilder av företaget på din hemsida? Diskutera dina idéer med mig så kommer vi fram till vilka som blir de bästa bilderna! Jag kan även ta bilder och göra filmklipp från luften med min drönare. Kanske vi ska zooma in ditt företag i en filmsekvens som läggs på din hemsida?

Bilder från event

Oavsett om det är en privat tillställning eller ett företagsevent, så kan jag dokumentera händelsen med min kamera. Jag är noga med att vi följer GDPR, så det behövs samtycke från medverkande på bilderna om de går att identifiera, och bilderna ska läggas ut offentligt. Annars tar jag bilder där deltagarna ansikten inte syns eller är otydliga.

Filmklipp för sociala medier

Om du vill ha levande bilder från ett event som jag bevakar, så kan jag ta filmklipp lämpade för att lägga upp på sociala medier. GDPR är förstås viktigt i sammanhanget, så vi behöver vara överens om utgångsläget, om ansikten kan synas eller inte.

Bildhantering

Det finns många krångliga saker i tillvaron som man bara vill ska fungera. Den där bilden som man vill skala upp, få till på en skylt eller ska skicka till ett tryckeri och inte förstår alls vad de vill ha för filformat. Det är mycket man kan fixa till i en bild om man vet vad man gör och har verktygen.

Vi har många års erfarenhet av original- och layoutarbeten, och stor kunskap om hur tryckerier vill ha sina filer och vad man måste tänka på. Vi kan fixa till både våra egna bilder och dina så som du vill ha dem.

Pris: Startkostnad 300 (375) kr och därefter 1200 (1500) kr/ tim. Minidebitering 700 (875) kr.

Priser inom parents är inklusive moms.

Du har idéerna och behoven, vi har kunskaperna och resurserna. Hittar du inte vad du söker?

Prata med oss så ser vi hur vi kan hjälpa till.